ZECHSAL Pure Magnesium … natuurlijke ontspanning!


De vonk van het leven

Zonder magnesium kom je niet ver. Het is goed voor je hart, houdt je spieren soepel, je botten sterk,

je hormonen op regel en je geest op scherp. Het is dan ook niet overdreven dat magnesium wel de ‘vonk van het leven’

wordt genoemd. Veel mensen kunnen wel wat extra’s van dit essentiële mineraal gebruiken. In ons voedsel zit steeds

minder en in tijden van stress, zwangerschap, overgang en bij medicatiegebruik hebben we een hogere behoefte.

Het magnesium van Zechsal is zuiver en krachtig. Door de opname via de huid komt het direct waar het moet zijn, in onze cellen,

spieren en botten. Geen gedoe met pillen en poeders, de maag wordt ontzien en u bepaalt uw eigen dosering.

Uit internationaal onderzoek blijkt dat 30 tot 60% van de mensen niet eens de minimaal aanbevolen hoeveelheid magnesium binnen krijgt. Veel mensen kunnen dus wel wat extra gebruiken.


Waarom Zechsal Magnesium?

Het magnesium van Zechsal komt rechtstreeks uit de Zechsteinbron en is voorzien van een kwaliteitskeurmerk. Dit geeft u de garantie dat het zuiver en hoogwaardig is. Het winningsproces vindt plaats in Groningen, vlakbij Veendam. Hier worden de magnesiumkristallen naar boven gehaald die op ruim 1600 meter diepte liggen, volgens een geborgd en gecertificeerd proces. Dit geconcentreerde magnesium werd 250 miljoen jaar geleden afgezet door het verdampen van de Zechstein Zee. Puur, onaangetast en optimaal bewaard gebleven tot op de dag van vandaag en daarmee de zuiverste en meest geconcentreerde magnesiumbron ter wereld.

De producten zijn 100% natuurlijk, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn niet getest op dieren.


Zechsal gebruikt voor haar producten het natuurlijk magnesiumchloride uit de Zechsteinbron. Via de ‘originals’, de magnesiumolie en de badkristallen geven ze het puur en onbewerkt aan u door.

Daarnaast verwerken ze dit oeroude magnesium in functionele cosmetica. Deze producten zijn aangenaam in het gebruik, bestaan uit louter natuurlijke ingrediënten én bevatten een hoog aandeel magnesium. Dat verhoogt hun functionaliteit, niet alleen voor huid en haar, maar ook voor ons welbevinden. Je leest er meer over op de site www.zechsal.nl


Een belangrijke eigenschap van magnesium is ontspanning. Daar waar calcium zorgt voor het aanspannen van de spieren, zorgt magnesium voor het ontspannen. Kramp bijvoorbeeld, is een acuut tekort aan magnesium. Maar ook bij het bestrijden van stress of om beter te slapen kan Zechsal zeer behulpzaam zijn.


Ik ben er als partner en officieel geregistreerd verkooppunt van Zechsal Magnesium in Zwolle super trots op om dit prachtige merk

en hun aanverwante visie te mogen helpen uitdragen!


Als trouwe klant of als bezoeker van mijn website krijg je daarom met de code praktijk-daniel altijd 10% korting op de vaste prijslijst! Uiteraard gelden de actuele maandaanbiedingen van Zechsal daarbij ook voor verkoop via de praktijk.Wil je rechtstreeks producten bestellen en afhalen bij Praktijk Daniel?

Stuur dan een bericht naar info@praktijk-daniel.nl of bel met 06-21711385


Met de code praktijk-daniel kun je als particuliere klant ook rechtstreeks je producten bestellen op de website www.zechsal.eu en dan wordt er eveneens 10% korting op je bestelling in mindering gebracht wanneer je deze code bij je bestelling invoert.


Heb je vragen of opmerkingen, of wil je een advies? Laat het me weten! Ik help je graag om waar mogelijk jouw gezondheid en ontspanning een aangenaam zetje te geven!


Meer weten? Kijk op www.zechsal.nl of bel 0598 625 810
|| Praktijk Daniël 2012-2013 || Meer informatie info@praktijk-daniel.nl ||

|| Design door: jasper@praktijk-daniel.nl || Gehost door: www.reazehosting.nl||

Home Rianne  Healing & Coaching Agenda & Contact Zechsal Links Reacties